Wat bieden wij?

Haal het beste uit jezelf

Ben je op zoek naar een betekenisvolle baan met volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen? Kom werken bij GR Peelgemeenten in het sociaal domein! Samen met onze vijf Peelgemeenten werken we aan maatschappelijke opgaven en zo aan een nog betere dienstverlening voor onze inwoners. Het gaat er ons om dat inwoners zo lang mogelijk zelfstandig zijn en dat zij naar vermogen mee kunnen doen in de samenleving. Waar nodig bieden wij passende ondersteuning en werken wij integraal samen. Voor jou betekent dit dat je in uiteenlopende rollen en teams (samen)werkt aan verschillende maatschappelijke opgaven, regelmatig over organisatiegrenzen heen. Dat biedt volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen. Wij dagen jou uit het beste uit jezelf te halen!

Talentontwikkeling

Klantgerichtheid, aanpassingsvermogen, samenwerken en verantwoordelijkheid zien wij als kernvaardigheden van onze medewerkers. Samen werken wij aan het verder ontwikkelen van vakmanschap en deskundigheid. Het werkgeluk van jou als professional staat centraal. Wij faciliteren jou maximaal om inzicht te verkrijgen in je eigen talenten en drijfveren. Die koppelen we aan taken, werkzaamheden en maatschappelijke opgaves. Daarbij staat niet de functie, het team of de gevestigde organisatiestructuur centraal, maar kijken we naar de beste match tussen talenten, rollen, functies en opgaves. Onze focus op leren en (talent)ontwikkeling maken wij eveneens concreet door het aanbieden van een interessant en gevarieerd opleidingsprogramma.

Stages & traineeships

Zoek je een uitdagende werkplek voor je meewerk- of eindstage of wil je als young professional de mogelijkheid krijgen om uit te vinden waar je goed in bent? Ben jij ambitieus en wil jij je talenten optimaal ontwikkelen? Op basis van jouw kwaliteiten en drijfveren kijken we op welke plek(ken) binnen de organisatie jouw inzet het beste past. Je verrijkt de kennis die je vanuit je opleiding en eventuele eerdere stageplekken hebt opgedaan en doet werkervaring op binnen een jonge, dynamische en ambitieuze organisatie. Ga met ons in gesprek om samen de mogelijkheden te verkennen!

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Bekijk ook de vacatures in de regio op Peelbanen of meld je aan voor een Job Alert en ontvang vacatures per e-mail! Ben je op zoek naar een inhuuropdracht? Kijk dan op de Inhuurdesk Noord-Brabant.

Meer vacatures open_in_new